Smestad Group - Ledig stilling operativ leder

Operativ leder / Flyttemedarbeider

Vi ekspanderer og søker etter en operativ leder / flyttemedarbeider som skal ha ansvar for daglig drift av flyttebyrå.

Arbeidsoppgavene er å organisere og lede flytteoppdrag, fungere som flyttemedarbeider, gjøre befaringer, kontakt med leverandører samt noe administrasjon.

Fysisk utholdenhet og styrke er en forutsetning. Det er et absolutt krav at du snakker og skriver flytende norsk og engelsk og har førerkort klasse C eller C1. Snakker du også flytende svensk er det en bonus. Personlige egenskaper som initiativ og gjennomføringsevne er nødvendig.

Et vanlig oppdrag kan variere fra 5-12 timer per dag. Mulighet for helgejobbing kan også forekomme så fleksibilitet på arbeidstid er en fordel.

Dette er en stilling der den rette kandidat kan utvikle sine arbeidsoppgaver til en mer ansvarlig lederrolle og sikre en posisjon i et selskap som øker i omfang og omsetning.

Lønn etter avtale, gode betingelser som også inkluderer pensjon og privat helseforsikring.

Stillingen har 3 måneders prøvetid før fast ansettelse fulltid: I prøvetiden er det minimum 50 prosent deltid med mulighet for 100 prosent.

Vi ønsker at du er mellom 22-30 år og at du har utført militærtjeneste. Skriv en kort søknad med hvorfor du kvalifiserer til stillingen og send med CV og kontaktinfo / mobilnummer til stilling@smestadgroup.no.

Søknader med kun CV vil ikke bli vurdert.

*** Vennligst ikke ring vår telefon for henvendelser ***